Mountainbike og Kajak

Tag kajakken ud og mountainbiken retur

I samarbejde med Silkeborg Mountainbike Center kan vi tilbyde Jer, at kombinere kajakturen på Gudenåen med en mountainbiketur i Silkeborgskovene. I kan selv vælge om I vil sejle i en toerkajak eller en singlekajak.

KONTAKT SKCU

Sejl f.eks. fra Silkeborg til Himmelbjerget i kajak og byt kajakken ud med en mountainbike og kør retur gennem Sønderskoven og Østerskov, hvor du vil komme forbi de smukke søer Slåen Sø og Avn sø.

Vores mountainbikes er fra GT eller BMC og de kommer i alle størrelser.

I kan frit vælge mellem singlekajakkerne Carolina Expedition m/ror som er en meget stabil begynderkajak eller prøve kræfter den lidt smallere Expression Expedition ligeledes m/ror. De har begge justerbar sæder og pedaler (til roret) og så har de alle vandtætte pakrum, både for og bag til bagage.

Vælger i at sejle i toerkajak hedder modelle Perception Vista Expedition m/ror. Det er den eneste toerhavkajak der er godkendt af Søfartsstyrrelsen og faktum er, at den er mere sikker end en kano. Den er også nemmere og hurtigere at ro og så har den et stort cockpit med plads til to voksne og et barn eller to voksne og bagageplads i midten, et lukket vandtæt rum til din bagage bagerst og ikke mindst formstøbte sæder med rygstøtte, der giver en god komfort.

Priser pr. person

Silkeborg – De små Fisk i Sejs tur/retur (2-4 timer): 550,00 DKK
Silkeborg – Ludvigslyst i Svejbæk tur/retur (3-5 timer): 650,00 DKK
Silkeborg – Himmelbjerget tur/retur (6-8 timer): 750,00 DKK
Silkeborg – Ry tur/retur (8-12 timer): 850,00 DKK

Prisen er inklusiv

• Kajak (ener eller toer), redningsvest, pagaj, vandtæt paksæk og kort.
• Mountainbike, cykelhjelm, repkit og kort.
• Levering/afhentning af kajak og mountainbike.

Prisen forudsætter

• At I er minimum to personer.
• Start og mål ved Silkeborg Kajak og Cykeludlejning

0

Din varekurv